+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

Onze service en meerwaarden

Safety Science: Uw betrouwbare partner voor al uw markeringsoplossingen

Safety Science levert hoogkwalitatieve labelprinters waarmee u zelf labels kan afdrukken én uitsnijden op het moment dat u ze nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring en klantgerichte service ondersteunen wij u in al uw signalisatieprojecten.

Onze kostenloze service omvat:

  • Uw toestel wordt steeds geleverd door onze ervaren sales engineer, die na de installatie een opleiding geeft van 2 tot 3 uur (aantal personen door u te kiezen)
  • Na drie weken volgt een tweede, tevens gratis opleiding, waarin we dieper ingaan op de software of op eventuele vragen die de gebruikers nog hebben na hun eerste labels te hebben afgedrukt.
  • Hotline voor gratis ondersteuning via Teamviewer, telefonisch of bij u ter plaatse en dit gedurende de hele levensduur van het toestel.
  • 3 keer per jaar geven wij drie sessies gratis Workshops (telkens in een andere provincie) waarin we u leren om de software nog efficiënter en sneller te gebruiken en ook hoe je een pictogram dat je van internet hebt gedownload kan bewerken om ook op je printer af te drukken.
  • Iedere maand, telkens op elke 3de vrijdagvoormiddag, geven we op onze site aan maximum 5 personen een basisopleiding van de Lighthouse labelsoftware, waarbij we zelf laptops voorzien met alle noodzakelijke software.
  • Safety Science Labelcatalogus: Zowel voor de Lighthouse CPM-100/H als voor de Lighthouse CPM-200 hebben wij een applicatie geschreven om in enkele seconden prachtige labels te maken. Zowel leidingmarkering, veiligheidspictogrammen met bijhorende tekst, draad en kabelmerkers en productlabels print je in een handomdraai. Deze handige tool krijgt u GRATIS bij elke Lighthouse printer bijgeleverd en kunnen we in samenspraak nog verder personaliseren. U bespaart hiermee veel tijd en materiaal, omdat de labels optimaal op het stickervel uitgelijnd staan. Door de applicaties kunnen ook collega’s die de software niet kennen met de printer werken.
  • Onze gediplomeerde technieker staat in voor een snel nazicht en herstelling.
  • Updates van de software, technische fiches, nieuwe pictogrammen of logo’s, of de laatste driver voor uw toestel, kan u op eenvoudig verzoek bekomen via support@safetyscience.be

Ongeacht waar u ook ondersteuning voor nodig hebt,

wij bij Safety Science zijn er graag voor u als een betrouwbare en competente partner!

Bestellingen:

Tel: 03/501.95.72

Support:

Tel: 0492/903.904

Workshops:

Tel: 03/501.95.72