+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be
Prebes Prenne 45

PREBES PRENNE 47

De ontmoetingsplaats voor preventieadviseurs die zich willen bijscholen, ervaringen delen of contacten leggen.

  • Stel zelf je dag samen door te kiezen uit een ruim aantal opleidingssessies van de verschillende domeinen welzijn op het werk. Iedereen die lid is van Prebes kan deelnemen aan een Prenne.
  • Naast de sessies kan je een bezoek brengen aan de commercial cornerhet trefpuntom kennis te maken met de nieuwste producten en diensten uit de veiligheidsmarkt.
  • De Prenne wordt telkens in een andere provincie georganiseerd, zo kan je zeker eens per jaar naar een Prenne. Mis je er één, geen nood, er is altijd de mogelijkheid de presentaties na te bestellen.

Safety Science neemt deel aan de commercial corner,  het trefpunt om kennis te maken met onze nieuwste producten en diensten uit de veiligheidsmarkt.

 

Prenne 47 is een ontmoetingsplaats alle professionals die met veiligheid bezig zijn.

 ♦

Prebes Prenne 47 vindt plaats 18 september2018 in Ter Elst te Edegem

NIEUW !!!!

De CPM-200 full color labelprinter en snijplotter

Enkel verkrijgbaar bij Safety Science,

Uw exclusieve Lighthouse Premium Dealer

Wij zijn verheugd om u de nieuwe CPM-200 labelprinter te kunnen voorstellen!

  • Print en plot op 200 mm breed sticker materiaal.
  • Multicolor en full color print aan 300 dpi.
  • Snijdt labels uit in de gewenste vorm.
  • Print barcodes en variabelen vanuit database.
  • Inclusief Microsoft gecertificeerde software met meer dan 3.700 figuren en pictogrammen.
  • Uitgebreid aanbod aan verbruiksmaterialen.
  • Bekijk in de CPM-200 Label Gallery enkele voorbeelden
Ontdek onze nieuwe 20cm brede CPM-200 printer

CPM-200 labelprinter

de meest veelzijdige printer uit ons gamma

CPM-100 labelprinter

CPM-100G3 labelprinter

Voor uw dagdagelijkse labeltoepassingen

Ontdek de 3de generatie CPM-100G3 labelprinter

De CPM-100G3 combineert thermische druktechnologie en vinyl snijden om op een eenvoudige wijze meerkleurige labels te printen en nadien naar uw wens uit te snijden. Daardoor hoeft u geen op maat gesneden blanco etiketten meer aan te schaffen, de CPM-100G3 maakt ze voor u op maat in de gewenste hoeveelheid. Met een totale afdruklengte van 2 meter kunnen ook grote labels worden vervaardigd. De innovatieve, Microsoft gecertificeerde software stelt u in staat om sequentiële nummering, gegevens uit databases en zelfs barcodes te integreren. Met een uitgebreide symbolenbibliotheek met meer dan 3.700 symbolen, waaronder IMO Signs, kunt u aan alle gezondheid- en veiligheidsbehoeften voldoen. Naast de meegeleverde symbolen, kunt u ook eigen logo’s, diagrammen en schema’s integreren.

SafeRack veilige laadplatformen en gangways

De veiligheid én productiviteit verhogen op uw site? Kies voor de SafeRack ergonomische valbescherming van laadplatformen, loopplanken, verrijdbare platformen en veiligheidspoortjes om uw operators op een veilige manier te laten werken.

Naast de standaard producten zijn het onze “Op Maat” oplossingen die het verschil maken. Bij een onsite bezoek worden de verschillende aspecten zoals beschikbare ruimte, specifieke technische en veiligheids vereisten besproken met de bevoegde personen. Uw project is sneller klaar aan een lagere kostprijs met veiligheid en productiviteit als hoogste prioriteit.

SafeRack
Erectastep

Bespaar tijd, kostelijke engineering en opbouw

met logo®

modulaire crossover trappen en werkplatformen

Ons modulair ontwerp is stevig, behoeft geen maatwerk en wordt snel aan elkaar geschroefd, gebruik makend van een combinatie van 5 componenten. Hierdoor verkrijgt u een veilige en snelle overgang van pijpleidingen, muren of andere constructies. Alle trappen en werk platformen zijn OSHA compliant en hebben een Europees veiligheids certificaat. Ze zijn met precisie vervaardigd, volledig ontworpen met gegalvaniseerd staal en aluminium. En zoals altijd – is elk onderdeel op voorraad en klaar voor verzending!

Bekijk hier enkele foto’s van praktijktoepassingen

Universeel monteerbare veiligheidspoortjes

YellowGate producten zorgen voor een veilige afsluiting van trappen, railings of andere zones die afgeschermd moeten worden. De lengte is gemakkelijk aan te passen, net zoals de draairichting. De universele bevestiginssystemen en het draaimechanisme zonder veer zorgen ervoor dat YellowGate producten kwalitatiever zijn dan andere vergelijkbare op de markt.

Bekijk hier enkele foto’s van praktijktoepassingen

YellowGate
lockout-tagout

Bekijk ons uitgebreid Masterlock Lockout-Tagout gamma

Lockout-Tagout vergrendelingssystemen zijn onmisbaar in onderhoudsdiensten. Zij beschermen u en uw collega’s tegen gevaren van mechanische, electrische of pneumatische energie tijdens werkzaamheden. Maak snel kennis met ons aanbod!