+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

UVC DESINFECTIE

SYSTEMEN

NIEUW EN EXCLUSIEF

UV MedicoFar UV-C 

UV222

Vernietig virussen en bacteriën met onschadelijk UV-C licht

Verminder aanzienlijk het risico van virussen en bacteriën  met ‘s werelds veiligste en meest effectieve Far UV-C-lamp, UV222™.

De UV-lamp UV222™ straalt voornamelijk licht uit met een golflengte van 222 nanometer (nm). Het deactiveert virussen zoals SARS-CoV-2 en antibioticaresistente bacteriën zonder de mens schade toe te brengen.

Dit betekent dat UV222™ kan worden gebruikt in zowel onbezette als bezette ruimtes, waardoor de effectiviteit en bruikbaarheid tegen de verspreiding van infectieziekten sterk wordt vergroot.

Meer informatie

Home

UVC desinfectie : ultraviolet licht tegen COVID-19
Antibacterieel – Antiviraal – Antischimmel- Antisporen

Door onze moderne levensstijl, brengen we meer en meer tijd binnenshuis door, zowel op het werk, op school, in een vliegtuig, op kantoor, sportcomplex, restaurant, shoppingcenter, etc…
De lucht die we daar inademen is alles behalve proper. Ze wordt zelfs herhaalde malen herbruikt en gecirculeerd , samen met bacteriën, virussen, pollen, rook en toxische gassen.
Luxibel UVC desinfecterende lampen voorzien een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing. Ideaal voor gebruik in ventilatiekanalen, luchtdesinfectie of alleenstaande luchtreinigers.