+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

UVC PRODUCTEN

UVC Desinfectie Producten

Voor gebruik in o.a. productiehallen, zorgsector, apotheken, openbaar vervoer, winkels, kantoren en veel meer.

UV MedicoFar UV-C 

UV222

Vernietig virussen en bacteriën met onschadelijk UV-C licht

Verminder aanzienlijk het risico van virussen en bacteriën  met ‘s werelds veiligste en meest effectieve Far UV-C-lamp, UV222™.

De UV-lamp UV222™ straalt gefilterd licht uit met een golflengte van 222 nanometer (nm). Het deactiveert virussen zoals SARS-CoV-2 en antibioticaresistente bacteriën zonder de mens schade toe te brengen.

Dit betekent dat UV222™ kan worden gebruikt in zowel onbezette als bezette ruimtes, waardoor de effectiviteit en bruikbaarheid tegen de verspreiding van infectieziekten sterk wordt vergroot.

Meer informatie en specificaties

Germicidal UVC 254nm

LUXIBEL UVC B AIR

Indirecte UVC lucht desinfectie unit. Deze kan continu gebruikt worden voor desinfectie van de lucht, in aanwezigheid van mens en dier. Verwijdert bacteriën, virussen, schimmels en sporen in de lucht.

Meer info

LUXIBEL B SQUARE UVC desinfectie

Inbouweenheid voor directe UVC-oppervlaktedesinfectie. B Square is een desinfectie-unit voor plafondmontage die oppervlakken desinfecteert, secundaire infecties voorkomt en bacteriën, virussen en schimmel- en schimmelsporen in de lucht elimineert.

Meer info

UVC Table Cabinets

TABLE CABINETS

Efficiënt 2-traps tafelmodel om verschillende gereedschappen en gebruiksartikelen in zeer korte tijd te behandelen zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Per run en laag kunnen maximaal 12 gezichtsmaskers en ademhalingstoestellen worden behandeld.
1 run = minder dan 10 minuten (methode voor ontsmetting moet voorafgaand aan implementatie worden geverifieerd via de interne processen van organisaties).

Download Brochure

UVC Vertical Cabinets

VERTICAL CABINETS

Efficiënt staand model voor het behandelen van kappersschorten, kleding, mondmaskers en overalls. Het compartiment heeft drie hangrekken. Het is ontworpen om een efficiënte behandeling mogelijk te maken.
1 run = minder dan 10 minuten (methode voor ontsmetting moet voorafgaand aan implementatie worden geverifieerd via de interne processen van organisaties).

Download Brochure

UVC Tailor Made Cabinets

TAILOR MADE CABINETS

Om er zeker van te zijn dat de kast inderdaad perfect in uw bestaande garderobe past, komen wij bij u langs voor nauwkeurige metingen. Vervolgens nemen we de metingen op in een definitief voorstel.

Download Brochure

UVC FLIGHT BOX

FLIGHT BOX UV-C 282

Efficiënt flightbox-model om verschillende gereedschappen en gebruiksartikelen in zeer korte tijd te behandelen zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Brillen, gereedschappen, … kunnen behandeld worden per enkele run & laag. 1 run = minder dan 10 minuten (methode voor ontsmetting moet voorafgaand aan implementatie worden geverifieerd via de interne processen van organisaties).

Download Brochure

Wat is UV licht ?

Ultraviolet (UV) licht is licht, onzichtbaar voor het menselijk oog, gelegen in het electromagnetisch spectrum, tussen X-stralen en zichtbaar licht. UV licht is onderverdeeld in 3 subbanden: UVA (315-400nm), UVB (280-315nm) en UVC (180-280nm). UVC desinfectie maakt gebruik van UVC licht met een golflengte van 254nm.