+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

GANGBOORDEN / LAADBRUGGEN

SafeRack is marktleider in truck & trein laadperrons en laadsystemen in Noord-Amerika. Meer en meer gebruikers van laad- / lossystemen schakelen over naar SafeRack. U verkrijgt niet alleen onze engineering, technologie, ervaring, maar ook de bereidheid om nauw betrokken te worden bij uw begroting en ontwikkeling, zodat u veilig, ergonomisch en efficiënt uw tankwagens kan laden en lossen.

sas

ZELF-INSTELLENDE TRAP (SAS)

Dit model is een vlak trapmodel met anti-slip oppervlak. Het beschikt over een telescopische verlenging op het einde. Telescopische top handleuningen komen op alle modellen zonder de veiligheidskooi-optie. Verkrijgbaar in 61cm, 91cm, 122cm, 152cm en 183cm breedtes en verschillende lengtes.

sfr

VLAKKE HELLING
(SFR)

Vlak hellingmodel met anti-slip oppervlak. Het maakt gebruik van een eenvoudig plat helling ontwerp. Populair bij bulk containers en opliggers met aflopende hoogte. Het eenvoudige ontwerp werkt goed wanneer de platformhoogte en de voertuighoogte dezelfde zijn.
Alle modellen zijn standaard uitgerust met een thermisch verzinkt stalen loopvlakonderstel.

frt

TELESCOPISCHE VLAKKE HELLING (FRT)

Deze toegangs loopbruggen zijn gebouwd met stevige, overgedimensioneerde onderdelen, voorzien van verstelbare veren met tegengewicht, die met minimale inspanning het platform op- en neerhalen.

KIES UW LOOPBRUG TYPE

SAFERACK’S G4SERIES

Vrachtwagen of treinwagon gangboorden en bruggen zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze toegangs loopbruggen zijn gebouwd met stevige, overgedimensioneerde onderdelen, voorzien van verstelbare veren met tegengewicht, die met minimale inspanning het platform op- en neerhalen.

Of u nu kiest voor een verzinkte, roestvrij staal of aluminium gangboord, het ontwerp en de bouw van de G4Series houdt uw operatie soepel.

long-railcar-loading-platform-terminal

DE KWALITEIT DIE U NODIG HEEFT, DE ERVARING DIE U VERDIENT.

SafeRack heeft de ervaring om te anticiperen bij werken op truck laadbakken of treinwagons. We weten welke vragen te stellen en welke problemen er zich kunnen voordoen. Deze ervaring en toewijding met on-site service is de reden waarom SafeRack duidelijk de  marktleider is in het laden van chemicaliën in tank vrachtwagens of treinwagons.