+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

ONGEËVENAARDE VERSTELBAARHEID

YellowGate is 50cm in de breedte verstelbaar, heeft een verstelbare draairichting en universele montage systemen. Ze beschermt daarmee elke doorgang met een draaihek. Tel gewoon het aantal openingen die u nodig heeft om uw werkomgeving te beschermen en plaats uw bestelling – het is niet nodig om maten of montage types door te geven.

Draaipoort met Variabele Breedte

De YellowGate universele draaipoort is aanpasbaar van 41 tot 91,5 cm breedte en biedt de grootste variabele opening van elke draaipoort op de markt. Om de breedte te kiezen, schuif de poort naar de gewenste breedte en draai de aanpassings bouten op de bovenste en onderste rails aan. Opmerking: inline montage bestrijkt openingen van 50 tot 91,5 cm. Loodrechte montage bestrijkt openingen van 41 tot 83 cm.

Verstelbare Draairichting

De YellowGate universele draaipoort beperkt de complexiteit bij bestelling en stelt u in staat om toegangen snel af te sluiten, waar nodig. Het veranderen van de richting van deze Gele Draaipoort is heel eenvoudig door het veranderen van een paar bouten. Andere draaipoorten van draairichting veranderen vereist het verwijderen van onderdelen of aanpassen van bouwvormen, waardoor de flexibiliteit bij installatie beperkt wordt. YellowGate opent tot een maximale hoek van 108 graden.

UNIVERSELE MONTAGE

Overal monteerbaar zonder extra onderdelen te bestellen

YellowGate’s universele houder wordt in enkele minuten geïnstalleerd met behulp van eenvoudige handgereedschappen – niet nodig om te snijden, te lassen of te boren. Het frame kan worden bevestigd aan muren, vierkante en ronde buizen, of dmv een L-profiel in parallelle en loodrechte bouwvormen. De universele houder voldoet aan elke installatievereiste, met slechts één enkel bestelnummer.

PARALLEL

RONDE BUIS

LOODRECHT

VIERKANTE BUIS

MUUR MONTAGE

L-PROFIEL

Loodrechte Montage

Door het frame loodrecht te monteren maximaliseert u de toegangsbreedte en minimaliseert u een gevaarlijke situatie. Deze montage configuratie wordt vaak toegepast bij ladders en andere smalle openingen.

Parallelle Montage

Bij parallelle montage zijn zowel de poortleuning als het scharnierpunt uitgelijnd. Deze montageconfiguratie wordt vaak gebruikt in grote openingen.