+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

YELLOWGATE TOEPASSINGEN

 

YellowGate produceert een veelzijdige lijn van producten voor een scala van industriële toepassingen. De originele universele draaipoort is een enkele eenvoudige poort oplossing voor valbeveiliging. De nieuwe YellowGate XL is een verkeerspoort-oplossing voor het betreden van voertuigen op een site. YellowGate RS is een railing systeemoplossing voor  dakleuningen en voor modulaire crowd control barrières. Met de altijd-in-voorraad componenten en flexibele verstelbaarheid gaat u snel aan de slag met YellowGate en zullen facilitaire kosten op de lange termijn verminderen. Hieronder slechts enkele voorbeelden, waarmee YellowGate producten uw bedrijfsveiligheid kunnen verbeteren.

TOEPASSINGEN:

POORTEN VOOR VALBEVEILIGING

Het YellowGate vlagschip is de universele draaipoort. Het volledig instelbare ontwerp laat faciliteiten toe tegemoet te komen aan verschillende toekomstige behoeften. Eén enkele, verstelbare unit bespaart tijd en geld door vereenvoudiging van de aankoopbeslissing.

VERKEERS AFSLUITINGEN

YellowGate XL is de eerste aluminium verkeerspoort. Dankzij de gepatenteerde Malbec Spanner, is de YellowGate XL een easy-lift, ergonomische verkeerspoort die superieure prestaties voor binnen- en buitentoepassingen levert.

DAKLEUNINGEN & CROWD CONTROL BARRIERES

Het YellowGate RS railing systeem heeft een modulair ontwerp dat geschikt is voor zowel dak borstweringen als tijdelijke crowd control barrières. De leuning kan gedemonteerd en geherconfigureerd worden wanneer een nieuwe oplossing zich opdringt, waardoor dure, op bestelling ontworpen afsluiting, overbodig wordt.

Ja, stuur mij aub een YellowGate brochure

7 + 10 =