+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

Safety Science is sinds kort Exclusief Agent voor de Verhoef Access Technology producten. Deze vruchtbare samenwerking resulteerde al in de eerste levering van een Verhoef Gangways. De firma Van Oord bestelde en ontving een aantal “barge gangways” op de werf “Windpark Fryslân”.

Van Oord bouwt mee aan het imposante “Windpark Fryslân”, een windmolen park met 89 windturbines op het Ijsselmeer. Windpark Fryslân is wereldwijd het grootste windpark in een binnenwater. In 2021 is het windpark operationeel en zal het ongeveer 500.000 Nederlandse huishoudens van stroom kunnen voorzien.

Van Oord gebruikt de gangways om een verbinding te leggen tussen de windmolen eilandjes, de pontons en het “half-voetbalveld” grote “Soccer-Pitch ponton”.

De gangways creëren aldus een veilig looppad tussen de verschillende werkpontons en de eilandjes voor arbeiders en materieel.

Naast Barge gangways biedt Verhoef Access Technology al meer dan 80 jaar tal van andere oplossingen aan voor “ship-to-shore access equipment” vooral voor de petrochemische industrie, maar ook voor andere bedrijven. Van veilige toegang naar vliegtuigen tot cruiseschepen, de mogelijkheden bij Verhoef zijn eindeloos.

Heb je een concreet project, of wil je meer informatie over de gangways, contacteer dan Peter Van Houtven bij Safety Science via mail of op het nummer +32 3 501 95 72.