+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

Binnenkort opent het vaccinatiecentrum in het Militair Hospitaal Koningin Astrid de deuren voor de tweede fase van de vaccinatiecampagne tegen Covid-19. Vanaf de tweede fase worden grotere groepen mensen gevaccineerd: ouderen, mensen met een onderliggende aandoening en essentiële beroepen.

Om iedereen in optimale omstandigheden te kunnen ontvangen, wordt het centrum uitgerust met 5 B-Air desinfectie systemen. Deze zorgen ervoor dat bacteriën, virussen, schimmels en sporen in de luchtstroom vernietigd worden door middel van UV-C licht. Samen met de andere veiligheidsmaatregelen zoals afstand houden en het dragen van een masker, zorgen deze ‘Mid-Air desinfection Systems‘ voor een veiligere omgeving.

Vorige lente werden er al 5 dergelijke UV-C systemen geïnstalleerd in het militair hospitaal zelf, voor het desinfecteren van de lucht in een aantal kabinetten.

We hopen dat de vaccinatie snel op volle capaciteit kan starten, zodat we stilaan terug kunnen naar een corona-vrij leven.

Wil je meer weten over de werking van de B-Air systemen of andere UV-C desinfectie oplossingen, neem dan een kijkje op onze website.