Na een korte zomerbreak, was het weer tijd voor een nieuwe labelprinter workshop. De enthousiaste cursisten leerden heel wat tips & tricks.
+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

 

Back to (summer)school

Op 10 september was het tijd voor een nieuwe labelprinter workshop, na een deugddoende vakantie! Deze keer hebben we er een zomerse versie van gemaakt. De cursisten kregen naast een degelijke startersopleiding, ook een mini hands-on training, gevolgd door een smakelijke barbecue.

Peter mocht de spits afbijten, en toonde de labelprinter-gebruikers hoe ze snel en efficiënt een sticker kunnen ontwerpen en printen. Pictogrammen, snijvormen, tekst, verschillende kleuren, het kwam allemaal aan bod.

Na de koffiepauze was Katrien aan de beurt. Het mocht in deze summerschool sessie allemaal wat luchtiger, dus liet ze de aanwezigen de mouwen opstropen. Hoe kleef je een ludiek safety label? Wat is de beste manier om snijletters aan te brengen? Iedereen mocht het zelf uitproberen, sommigen op geheel eigen manier :-).

En van dat harde werk krijg je natuurlijk honger, en zin in een aperitiefje! Chef Peter verwende iedereen met een glaasje, en lekkers vanop de bbq. Als afsluiter had Katrien nog een lekker ijsje voorzien voor deze geslaagde zomerse opleiding.

Heb je ook interesse in één van onze opleidingen? Neem dan een kijkje op onze website en schrijf je snel in! Tot binnenkort!