+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

workshop industriële labelprinterworkshop industriële labelprinterworkshop industriële labelprinter

Donderdag 8 november was het alweer de laatste workshop van het jaar. Voor de gelegenheid konden we gebruik maken van de faciliteiten van onze buren KWx.

Op enkele lastminute afzeggingen na, was het opleidingszaaltje goed gevuld met een tiental leergierige klanten. Sommigen werken al jaren met de Lighthouse labelprinter software, voor anderen was de hele materie nog vrij nieuw. Na een paar oefeningen was iedereen gelukkig helemaal mee.

Nieuw dit seizoen was de hands-on training over het lamineren van labels, om ze te beschermen tegen wrijving of chemicaliën, ook dit was voor onze cursisten geen probleem.

Na de lunch kwam het onderdeel logo’s en tekeningen bewerken met Ink-Scape aan de beurt.

Bedankt aan alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en positieve reacties achteraf. Hopelijk zien we jullie op één van de volgende sessies nog eens terug. Denk eraan: oefing baart kunst, dus wacht niet te lang om de opgedane kennis in de praktijk om te zetten. Het gaat de toepassingen van jullie toestel nog enorm vergroten.

Wil je zelf aan een workshop deelnemen, neem dan met ons contact op om te kijken wanneer de volgende workshops plaatsvinden.

Hopelijk tot binnenkort!

Katrien en Peter