+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be
Welkom op de Safety Science workshop

Safety Science workshop te Terlamen

De laatste workshop van 2017 vond gisteren in Terlamen plaats, met het circuit van Zolder als decor. De CPM-100 en CPM-200 labelprinter gebruikers werden ondergedompeld in de tips en trics van de labelsoftware. De aangeleerde kennis kon al snel uitgetest worden door een paar toepasselijke oefeningen.

Het was ook leuk te horen dat onze QR applicaties reeds in de praktijk gebruikt worden bij Puratos. Nu de andere deelnemers met de mogelijkheden van QR codes hebben kennisgemaakt, zullen de toepassingen in de bedrijven zeker niet lang uitblijven. De deelnemers van de vorige workshops zijn er al goed mee aan de slag en dat is ook voor ons heel leuk te vernemen.

Na de lunch (met zicht op het circuit, spijtig genoeg was er geen oefenwedstrijd) begon het creatieve stuk van de dag. Zelf pictogrammen in WMF omzetten, maakt de mogelijkheden voor de CPM printers nog veel uitgebreider. Dit stukje software vraagt wel wat oefening, dus ga er zeker snel mee aan de slag!

Tenslotte willen we alle deelnemers aan onze workshop nog eens hartelijk danken voor hun aanwezigheid en hun enthousiaste reacties. Laat zeker nog een berichtje achter op onze social media kanalen via onderstaande links.

Groeten,

Peter & Katrien

Labelsoftware oefeningen
Geconcentreerde deelnemers
Lunchpauze met zicht op het circuit
Warme soep smaakt altijd
Creatieve namiddag sessie