+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

Ook in deze lastige tijden blijven we in de weer bij Safety Science. De volgende lading printers is klaar om geïnstalleerd te worden bij onze klanten. Ongetwijfeld komen deze labelsystemen goed van pas bij het duidelijk signaleren van alle Corona maatregelen op de werkvloer.

Naast het ontwerpen en afdrukken van Covid-19 regels op stickermateriaal, zijn de Lighthouse printers ook geschikt voor het maken van (gepersonaliseerde) veiligheidspictogrammen, leidingmarkeringen, logistieke labels met barcodes en printen ze zelfs foto’s en PDF documenten. De labels kunnen ook volledig op maat worden uitgesneden. Heb je interesse in onze labelprinters, neem dan snel een kijkje op onze website.

Met het verdelen van onze andere producten zijn we ook druk bezig. Onder andere de UVC-desinfectie systemen zijn erg gewild momenteel, en de Corona sneltests zijn absoluut een hot item.

Meer informatie over ons volledig assortiment veiligheidsartikelen is te vinden op onze website.

Wij blijven beschikbaar voor alle vragen, en verwerken alle orders zo snel als mogelijk. Zo kunnen onze klanten steeds rekenen op onze vertrouwde service, ook in deze onzekere tijden.

Stay safe, stay healthy,

Het Safety Science Team