+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be
Workshop 2017 te Kontich
Workshop 2017 te Kontich

De plaatsen voor onze workshop 2017 te Kontich waren snel volzet.

17 enthousiaste CPM gebruikers waren al vroeg paraat om aan een leerrijke dag te beginnen. De achtergrondkennis van de aanwezigen was zeer uiteenlopend. Een aantal van hen maken al jaren gebruik van de labelprinter en wilden hun kennis wat bijschaven, anderen hadden vooral interesse in het zelf bewerken van logo’s en afbeeldingen. Peter van de firma Verbo, gebruikt de CPM-200 printer nog maar een paar dagen, maar had toch al veel zelf geëxperimenteerd en dingen uitgeprobeerd met enkele mooie resultaten tot gevolg.

De voormiddag was vooral toegespitst op het beter leren gebruiken van de labelsoftware zelf, met de bedoeling om nog sneller en efficiënter labels aan te maken. Ook in de vele mogelijkheden van QR codes  zagen de aanwezigen heel wat toepassingen voor hun eigen bedrijf.

Na de middag was het zeker opletten geblazen, want zelf logo’s en tekeningen bewerken vraagt wel wat aandacht. Vooral omdat de voorkennis over deze software bij de meesten ontbrak. Toch lukte het na twee oefeningen al aardig om zelf aan de slag te gaan.

Bedankt aan alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en positieve reacties achteraf. Hopelijk zien we jullie op één van de volgende sessies nog eens terug. Denk eraan: oefing baart kunst, dus wacht niet te lang om de opgedane kennis in de praktijk om te zetten. Het gaat de toepassingen van jullie toestel nog enorm vergroten.

Wil je zelf aan een workshop deelnemen, klik dan op deze link om de data van de volgende sessies te bekijken, of neem direct met ons contact op om te kijken of er nog plaatsen vrij zijn.

Hopelijk tot binnenkort!