+32 3 501 95 72 hello[at]safetyscience.be

Gelukkig is de strenge lockdown voorbij, en kan bijna iedereen weer aan het werk! Toch bestaat de kans op besmetting met covid-19 nog steeds, ook op de werkplek. UCV-desinfectie kan een grote hulp zijn bij de terugkeer naar een werkbaar klimaat. Safety Science en Luxibel ontwikkelen hiervoor steeds meer producten.

UVC desinfectie

De vele voordelen en mogelijkheden voor het desinfecteren met UVC-licht hebben we uitgebreid toegelicht in ons vorig blogartikel covid-19 bestrijding met UVC

Het principe van ontsmetting door UVC-licht in uw werkomgeving kan u gemakkelijk toepassen door het installeren van de Luxibel UVC desinfectie lampen.

Als aanvulling op ons assortiment Luxibel producten, hebben we nu ook een statief beschikbaar.

Aan dit robuuste statief kan u 1 of 2 direct stralende lampen hangen. Ideaal voor het desinfecteren van oppervlakken, zoals bijvoorbeeld een tandartsstoel, al dan niet gecombineerd met een indirecte UVC lucht desinfectie unit.

 

 

Het statief op wielen biedt vele voordelen:uvc-desinfectie

  • Het kan verplaatst worden naar een andere (behandel)kamer, zodat 1 lamp volstaat voor meerdere ruimten.
  • De hoogte en inclinatie van de lampen kan eenvoudig aangepast worden, zodat de lampen in een ideale positie komen om eender welk oppervlak te desinfecteren. De benodigde stralingsduur wordt hierdoor enorm verkort. Vaak volstaan slechts 4 minuten bestraling voor een optimale desinfectie.
  • Bij de installatie hoeft u geen elektricien in te schakelen, en er wordt ook niet geraakt aan plafonds of muren, een stopcontact volstaat.
  • Het statief biedt plaats aan direct stralende lampen én een lucht desinfectie unit. De combinatie van deze 2 technieken zorgt ervoor dat u steeds veilig kan werken! De lucht wordt continu gezuiverd van aerosols die mogelijk virussen bevatten én de oppervlakken kunnen gedesinfecteerd worden tijdens uw pauze, of voor en na het binnenkomen van een nieuwe bezoeker of patiënt.

Wil u meer weten over UVC desinfectie, download dan de brochure op onze website, of contacteer ons.